aktiviteetit

Ohjelmapalvelut

Ohjelmapalvelut, catering, ravintola-, kokous- ja majoituspalvelut

Laivalla, sen yhteyteen ja yhteistyössä pystymme järjestämään monenlaista ohjelmasisältöä, ravintola- ja kokouspalveluja, cateringin sekä hotellimajoituksia yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Ohjelmapalvelut

Omien aktiviteettiemme lisäksi käytämme eri ohjelmapalvelutoimistojen palveluita. Muutamia  esimerkkejä ohjelmapalvelutarjonnastamme:

1. Pokerikoulu: www.pokerikuume.fi. Yhteyshenkilö Tomi Mäkinen, , 050-353 3337.
2. Live-musiikki: Sami Saari
3. Vierailut Kuivasaareen (Suomen suurimmat tykkitornit) tai Vallisaareen
3. Ennustaja/Tarot-kortit: Stiina Sahari

Catering-palvelut

Catering-toimijamme ovat erittäin ammattitaitoisia ja huolella valittuja. Asiointi heidän kanssaan hoidetaan suoraan, samoin kuin laskutus. Meille riittää vain ilmoitus ja järjestelemme käytännön asiat yhteistyössä.

Helmi Catering Oy: www.helmicatering.fi, , p. 040-7616154
Share Catering Oy: www.sharecatering.fi, , p. 029 193 8800

Ravintola- ja kokoustilapalvelut

Namuravintolat Oy

Yhteistyökumppanimme Namuravintolat Oy tarjoaa Vartiovene 55 asiakkaille erikoisetuja Club Showroomiin ja Namu-yökerhoon liittyen.
Yhteydenotot: , www.clubshowroom.fi

Top Lounges Oy

Top Lounges Oy tarjoaa yrityksille avaimet käteen periaatteella eri tyyppisiä tilaisuuksia Helsingin Esplanadin kattojen yllä. Tarjolla on tilava kokous- ja juhlasali, pari saunaa ja huikaisevat näkymät kattoterassilta. Yhteistyössä Vartiovene 55:n kanssa pystytään tarjoamaan kokonaisuuksia varsinkin isommille 20-50 hengen ryhmille, joilla on tarve merellisten elämysten lisäksi myös kokoustamiseen tai yhdessä tilassa tapahtuvaan fine dining-illalliseen.
Yhteydenotot: www.toplounges.fi

Original Sokos Hotelli Presidentti ja yökerho Pressa

Yhteistyökumppanimme yökerho Pressassa järjestät ainutlaatuiset juhlat itsellesi tai yrityksellesi, joita voit kätevästi yhdistää Vartiovene 55 tarjontaan. Original Sokos Hotelli Presidentti tarjoaa myös puitteet majoitukseen ja kokouspalveluihin. Yhteydenotot: Yökerho Pressa, , 020-1234800

Muita sopimusravintoloitamme jatkopaikaksi ovat: Rymy-Eetu, Storyville ja Lebonk.

Kuvauspalvelut

Taltioi ikimuistoinen tilaisuutesi Vartiovene 55:llä videoksi, joka toimitetaan editoituna sinulle pari päivää tilaisuuden jälkeen. SkyJPhoto on ilmakuvaukseen erikoistunut mediatoimisto. Ilmakuvauslaitteistolla saadaan sekä videokuvaa että yksittäisiä valokuvia.

Yhteydenotot: Jesse Kettunen, p. 045-1818 030,
Facebook: www.facebook.com/aerialfilminghelsinki

Made in Redland